сряда, 5 септември 2012 г.

Гел очна линия Essence

Здравейте,момичета!:)
Знам колко е популярна гел очната линия на Essence.Много исках да си я взема,но тогава една от най-близките ми приятелки ми подари черна очна линия на Golden Rose / ревюто за тази очна линия може да видите тук / и съвсем забравих за Essence.По-късно реших,че искам кафявата и зелената гел очна линия / и за съжаление разбрах,че от зелената за кратък период от време е имало няколко бройки /.В едно от посещенията си в ДМ видях,че точно кафявата гел очна линия е намалена на 50% и си я взех.Впечатленията са ми чудесни.
Моят цвят е 02 London Baby / впрочем,Essence и Catrice имат много сладки имена /.В бурканчето се съдържа 3 ml продукт.В бурканчето си е много хубав кафяв цвят,но нанесен върху окото е адски тъмно кафяво,клонящо към черно.Имах отначало няколко притеснения:
- да не изсъхне бързо
- дали ще успея да си я сложа,тъй като е гел,а не обикновена очна линия, и се слага с отделна четка
- бях чела,че много трудно се маха,тъй като е водоустойчива, и бях малко изплашена,тъй като имам сравнително чувствителни очи и прекаленото търкане няма да доведе до добри резултати
За мое огромно щастие всичките ми притеснения се изпариха.Имам я от 2 месеца и изобщо не си е променила консистенцията.Оказа се,че със скосената четка на Essence,която си купих с очната линия,слагането на най-различни линии е като детска игра.Изключително лесно се премахва,поне при мен с обикновено тоалетно мляко.
Снимката е правена в съвсем началото на ползването й,в момента е доста по-"одрана" повърхността
  Друго,за което мога да похваля тази очна линия,е това,че е икономична.Изключително малко количество продукт ви трябва.Също така наистина е водоустойчива и дори да се мия с вода изобщо не се размазва,както и цял ден да я нося си седи на мястото.И не на последно място цената й е страхотна - под 7 лв.
С удоволствие по-натам ще си взема черната и лилавата.
А вие какво мислите за тези очни линии?Доволни ли сте от тях?От кои други гел очни линии сте доволни?
Лека вечер!:)

5 коментара:

  1. Любимата ми очна линия :) Първото ми бурканче издържа около година, стана малко сухо, но това което беше неприятно при мен е, че зацапваше клепача след няколко минути носене (дори с база) и така отидох и си взех ново бурканче. :)) Все още не съм си взела от другите цветове (имам само черната) и определено имам желание да си запълня колекцията... Наистина жалко, че зелената я няма и при нас..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз искам адски много зелената,но уви:( Според мен 1 година си е доста добре,има продукти на 2 месец си заминават...

      Изтриване
    2. На същото мнение съм. 7лв да дадеш веднъж годишно е нищо, да не говорим колко са пигментирани и само едно плъзване на четката изкарва достатъчно плътно черно. :)) Първото ми бурканче не беше и на половина и го дадох на моя приятелка за да се упражнява с него за нанасяне и т.н. Много са икономични!

      Изтриване
  2. Аз за момента съм се ограничила до кафяво и лилаво, но ги нося доста често. Като консистенция ми харесват много повече от тези на ЕЛФ (други не съм пробвала), а колко са ефектни само.. Надявам се да извадят и други интересни цветове - зелено едва ли бих сложила, но за нещо бургундско или тюркоазено, или пък много тъмно, металиково сиво, а защо не и синьо, дори няма да се замисля, преди да го пъхна в кошницата :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами и аз скоро мисля да взимам лилавата и това засега.Черната ми очна линия едва ли скоро ще свърши,а и си я харесвам:) Иначе наистина са ефектни,особено кафявата обичам да я нося по толкова различни начини,а най-любимият ми е едва забележима малка линийка в основата на миглите и стават едни по-изразителни очи и все едно си без грим:)

      Изтриване