вторник, 7 август 2012 г.

Балсам Balea с праскова и копринен протеин

Добър вечер!:)
Някои продукти ги купуваме само за спешна помощ и не предполагаме,че ще уцелим нещо добро.
Майка ми спешно искаше да се боядисва,а както всички знаем,при боядисване трябва балсам.Бяхме близо до DM и тя ми предложи да влезнем и да вземем някой евтин балсам,колкото да се боядише.Чудейки се спряхме на балсамите на марката на DM - Balea.Лично аз избрах балсама с праскова и копринен протеин,защото миришеше уникално сладко.И под сладко не казвам на химическата праскова,която ни е втърснала до болка на всички,а усещаме съвсем лек,приятен прасковен вкус,нищо общо с химията./Съжалявам,че съм скарана с описването на миризми:д /Та за количеството от 300 ml заплатихме не повече от 2-3 лв.,майка ми се боядиса и почти целия балсам остана неизползван.На морето не ми се мъкнеха маски и прочие и взехме само тоя балсам,за да го изхабим.И останах очарована.
Консистенцията не му е точно на балсам,тая хипер гъста "каша" :д Малко е по-течен/лично на мен така ми се струва де:д /.Лесно се нанася,лесно се изплаква и прави косата много мека и лекичка.Предназначението му е за копринен блясък,но не мога да кажа,ако косата ми има блясък,дали е от него,защото отделно използвам маски+капките за блясък на AVON /ЛИНК/.Като цяло съм хипер доволна от балсамчето и с радост ще си го изразходвам.:)

2 коментара:

  1. Здравей! И аз съм ползвала балсама и шампоан, но с витамини май беше(голяма оранжева расфасовка). Прави косата ми хубава и мека. Тази серия, дори и да е от евтините, ми харесва повече отколкото някои по-скъпички.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей!:) Права си,че не винаги цената определя качеството,напълно съм съгласна.Трябва и аз да им пробвам шампоаните,да видя дали и те са толкова добри колкото балсамите!:)

      Изтриване