сряда, 11 септември 2013 г.

Предизвикателен TAG

Здравейте!
Как сте?В София времето май е много сърдито,защото днес цял ден вали.Принципно обожавам пролет и есен,но ми се искаше още малко да има летни дни....Както и да е.Прекрасната Руми от Beauty And Fantasy ме е тагнала в един таг и аз с удоволствие ще го направя.Всички се чувствайте поканени от мен и вие да го направите.:)

1. Следите ли все още списания в хартиен формат? Абонирани ли сте или ги купувате? Кои според вас си заслужават и кои не чак толкова?
Не.Не съм си купувала списание от миналата година.Обикновено купувам само когато съм на почивка и нямам книги.Наистина,предпочитам да си давам парите за книги.Иначе има няколко списания,които минават за интересни - Glamour,Joy,също така и Cosmopolitan.


2. Какво мислите за реплики на дизайнерски неща- дрехи, обувки, чанти, дори и гримове и разни джаджи като телефони например? Притежавате ли такива и бихте ли си купили?

 Не съм против тях.Има хора,които не биха могли да отделят 1500 лв. за една рокля,така че не виждам нищо лошо да си купят същата рокля за 30 лв.,като обаче марката не е световноизвестна.Лично аз не се сещам да притежавам такива неща,но бих си купила.


3. Коя е марката за дрехи и обувки, от която пазарувате най-често? А коя би била тази марка, ако разполагахте с неограничени финанси?

Имам дрехи и обувки на най-различни марки,но като цяло преобладава Tally Weijl за дрехи и Paolo Botticelli за обувки.Иначе едва ли бих робувала на марки,дори и да имам неизчерпаеми финанси.

4. Със съжаление ли казвате довиждане на лятото или чакате с нетърпение есента и зимата?
Обичам есента,но не толкова зимата...Така че да,може да кажа,че казвам довиждане на едно прекрасно лято с мноооооого тъга.
  5. С какво ще запомните тази година досега?
Ооо,с новите запознаства,с прекрасното лято.

6. Къде бихте заминали утре сутрин за една седмица, ако ви се даде този избор сега?
РУСИЯ!!!

7. Имате ли друго хоби освен блога?
Да чета книги,да мързелувам хехе,да танцувам,да слушам музика,да се разхождам,а напоследък и да играя карти / ее,комарджийка се изкарах :д /

8. Каква беше първата ви работа?
Още не съм работила.

9. Обичате ли да ходите на концерт? На какъв ходихте последно? А кой изпълнител ви се иска да видите на живо?
Много обичам.Последният концерт,на който бях,беше на Оги 23.Иначе някой световноизвестен изпълнител.


10. Ако може да седнете на една маса с още 5 човека, живи или мъртви, кои бихте избрали?

Оооо,това е доста интересен въпрос,но много сложен избор.Май ще са Wentworth Miller,Rihanna,Mila Kunis,Justin Timberlake ии може би Джиган / руски рапър / .

Благодаря отново на Руми за тага <3

7 коментара:

  1. Радвам се,че го направи Габи :)) Беше ми доста интересно да прочета отговорите ти. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей! Имаш таг от мен за Versatile Blogger Award: http://misscutestyle.blogspot.com/2013/09/tag-versatile-blogger-award_22.html

    ОтговорИзтриване
  3. Много ми беше интересно да прочета отговорите ти! <3
    http://lilyanashopova.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  4. Very beautiful ;)

    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  5. Здравей ! Номинирах те за Liebster Award и много ще се радвам ако отговориш на въпросите ми http://blogforbeautyyy.blogspot.com/2014/03/liebster-award.html

    ОтговорИзтриване
  6. Nice post,dear!
    Keep in touch xoxo
    Antonella!

    ОтговорИзтриване
  7. Здравей! Помогни ми да разпространя моят нов блог - http://womenspagebeauty.blogspot.com
    Благодаря ти :)

    ОтговорИзтриване