събота, 11 май 2013 г.

Beauty Haul

Здравейте,прекрасни!
Напоследък се отдадох на пазаруване и реших да събера нещата,които си купих тия дни.Ще ви ги покажа както на една обща снимка/на която забравих да снимам 2 продукта,но...разсеяна съм,какво да направя/,така и на отделни.Мнение за продуктите няма да изказвам в днешната публикация,тъй като някои още не са употребявани.Обещавам,че с времето всичко,присъстващо в тази публикация,ще бъде удостоено с ревю.
Два душ-гела: единият е от Лидл на тяхната марка Cien.250 ml за около 2 лв.Купих го,тъй като четох доста хубави мнения в БГ-мама.Имаше няколко вида,моят е с портокалово олио и мирише на портокал.Вторият е от Avon.Нов модел от познатата ни серия Senses.Мирише на цитруси.Отново е 250 ml,а цената му варира между 2,50-5 лв.

Спирала на Avon ColorTrend за обем.Честно казано,много съм доволна от спиралите на тази серия-правят хубав обем,на страхотни цени са,разделят добре миглите.Вървят между 3 - 5 лв.,почти никога не са на редовната им цена,която е около 7-8 лв.Моливът пак е на Avon ColorTrend в нюанс Turquoise.На снимката не се вижда,но е чудесен тюркоаз.Нямам търпение да видя как ще ми седи.Имам същия в бяло и съм изключително доволна-много хубави линии прави както на клепача,така и във водната линия.А аз принципно имам проблем с моливите във водната линия.Цената му варира,но не е по-скъп от 5-6 лв.
Шампоан с шипково масло на Милва - струва 2 лв.Препоръча ми го продавачката в един билков магазин-по нейно мнение много хора си го купували и били доволни.Реших да го пробвам.Също така е без парабени.В средата е балсам за коса на Дева - 200 ml за скромните 1,63 лв от Лили.Не съм го пробвала още/утре ще ми е първото миене с него/.Съдържа зелен чай.И отново на Дева е новият ми крем за ръце-витаминен.Съдържа витамините А,Е и F.Взех го от Елитис за 1 лв.Сега забелязах,че без да искам съм подредила на снимката само български продукти.:)
Гел-очната линия на Лореал беше малко случайна покупка.Наистина исках черна гел-очна линия,но се бях навила за Мейбълин.В Елитис я нямаше,но момичето ми препоръча тази на Лореал.Хареса ми цвета и реших да я взема.Струва 15 лв.Върви и с четка,която е изработена от твърд косъм.Пише,че издържа 24 часа и е подходяща за чувствителни очи.Надявам се да ми хареса,нямам търпение да я пробвам.Задължително ще направя ревю за нея след няколко носения.:)
Принципно си имам парфюми,вчера отворих един чисто нов,който моментално ми хареса-мм,чуден аромат.Но естествено като един добър представител от женски пол,нямаше как да не се снабдя с още няколко,че да си имам.Взех си два парфюма от Avon - Riviera Goddess и Summer White Sunset.Харесват ми как миришат,така че ще ги използвам с удоволствие.И двата струват по-малко от 20 лв. и са по 50 ml.
Това са последните два продукта,които ще ви покажа.Традиционният Бочко,който е мой спътник навсякъде.Червилото от новите балсами-червила на Мейбълин Color Whisper.Подарък ми е от една незаменима приятелка.Нюанса е 120 Petal Rebel.Много нежен розов цвят с блясък.Седи много деликатно на устните,като ги подхранва.В момента в Лили са на промоция от 9,59 лв.,иначе вървят около 11-12 лв.
Това е за днес от мен.Бих искала да ви попитам дали имате интерес да ви представя няколко книги,които прочетох наскоро и доста ми харесаха?Ще се радвам,ако оставите коментар вие какво сте си купили последно или пък ако имате вече мнение за някой от показаните продукти.:)

10 коментара:

  1. Много бих искала да прочета за книгите. :) Обожавам книги и много ще се радвам да споделиш кои са те. :)
    Иначе душ геловете на Avon ми харесват много, но момента използвам пяната за вана с диня и е уникална. :) Имам тъмносиният молив за очи и ми харесва. Ще чакам мнението ти за тюркоазения, че му се каня.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейа!Щом има интерес,задължително ще пусна една публикация и за книги.И аз съм фенка на душ геловете на Ейвън и редовно си поръчвам.Надявам се тези дни да пробвам молива,да ми стои добре/това също е много важно хехе/ и задължително ще направя и за него ревю,даже може би заедно с белия молив от същата серия.:) Поздрави!

      Изтриване
  2. И на мен биха ми били инъересни публикации за книги ;) Чакам отзиви за линията, че съм се наканила и аз да я купувам.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей!Радвам се,че и ти имаш интерес към книгите - задължително ще ви покажа тези,които четох наскоро за...една седмица.:d А и едни от най-любимите ми принципно.Очната линия нямам търпение да я пробвам,станала съм някаква фенка на очните линии,така че тези дни ще се издокарам с нея.Дано оправдае очакванията ми!

      Изтриване

  3. I really enjoying reading your blog!! I am following you now :)


    Id be really grateful if you have a minute to visit me!

    www.kosmetyczna-hedonistka.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  4. Може ли да попитам душ-гела на Cien каква му е консистенцията - по-течна или по-гъста? :)

    ОтговорИзтриване
  5. Здрвейте,
    ние сме http://www.parfimo.bg и Ви предлагаме да тествате наши козметични продукти. Пишете ни на: f.filipov@parfimo.bg за повече инфо.

    ОтговорИзтриване