неделя, 9 септември 2012 г.

Wishlist or something like that

Здравейте!
Как сте?Септември месец дойде,вече почти е на половина,училището започва,отпуските свършиха,а на мен/предполагам и на вас/още ми се почива.
Никога не съм правила за себе си Wishlist.Не знам как да определя днешната публикация.По-скоро е за неща,които адски много съм си харесала,но поради една или друга причина не съм се сдобила с тях.Разбира се,повечето продукти са от средния ценови клас,така че е съвсем реално другата седмица или другия месец да си купя нещо от тази публикация.
Идеята съвсем несъзнателно я подхвърли една моя приятелка,която ме попита какво искам да си купя,но още нямам.Така реших да пусна тази публикация.Надявам се да ви е интересна,да не ви е отекчила/предполагам ще е дълга/ и ако притежавате някой от посочените продукти,при желание да оставите мнението си като коментар.


ПАРФЮМИ
 
BRITNEY SPEARS - FANTASY
Това ми е най-мечтаният парфюм,откакто го помирисах.Засега единствено съм го виждала в ДМ на цени от 52 лв./30 мл/ и 59 лв./50 мл/.Страхотен аромат,по-сладникъв,по каквито аз си падам.Много хубав флакон в невероятен цикламен цвят.Попринцип парфюмът не е от скъпите,но поради причината,че все още не работя и ме издържат родителите ми,определено се чувствам гадно да ги карам да ми купуват толкова скъп парфюм в момент на криза.

ESCADA - ISLAND KISS
Винаги съм харесвала парфюмите на Ескада,тъй като са по-сладникави.Днес го помирисах и направо се влюбих в него.Изключителен аромат е.Цената му е около 60 лв за 30 ml.


ЛАКОВЕ ЗА НОКТИ

O.P.I - RUSSIAN COLLECTION
Най-скъпият лак в колекцията ми е именно O.P.I и то от руската колекция,нюанс Midnight in Moscow.Не съм го купувала лично,подарък е от приятеля ми.Тъй като съм луда по Русия,ако имам възможност бих си взела абсолютно всеки цвят.Всички нюанси за жестоки,а имената са им толкова сладки.Цена - 20 лв.

ESSIE - MOJITO MADNESS
Страхотен лайм цвят.Определено започнах страшно много да нося зелени лакове,особено през лятото.Още от първото ревю,в което го видях,наистина ми допадна ужасно много.Цената му е около 17-18 лв.


 ПРОДУКТИ ЗА ЛИЦЕ

MAC - MINERALIZE SKINFINISH 
Да,знам,ефектът на хайлайтър може да се постигне с обикновени блестящи сенки в телесен цвят.В България като че ли не е толкова разпространен този продукт,но съм гледала много клипчета,в които момичетата го използват и ефектът е видим определено.А и няма нищо по-хубаво от това да ползваш продукт за целта,за която е определен.Точната му цена не можах да намеря,но в ибей върви около 20 долара.


ОЧИ

СЕНКИ ЗА ОЧИ

INGLOT
Както предполагам сте запознати,вече в България има фирмени магазини на Инглот.Марката предлага изключително качествени продукти,които много хора сравняват с MAC,но на много по-ниска цена.Хубавото тук е,че освен качествени сенки,вие сами си правите палитрата - с колко цветове,кои точно цветове и т.н.Една сянка/винаги ми е била много странна тази дума,тъй като използвам сенки за очи/ струва 8,50 лв.,а палитрата се купува отделно.

URBAN DECAY - NAKED PALETTE
Толкова много я хвалите тази палитра,ама толкова много,че човек няма как да не се изкуши да не си помечтае,че я притежава.Съдържа наистина страхотни нюанси.Цената й е около 80 лв.

SLEEK PALETTES

Принципно палитрите на Sleek не са скъпи / около 15-20 лв./.Проблемът е,че ги няма в България.А доставката е скъпа.Ако ми се отдаде възможност да си взема,съм сигурна,че ще си взема поне 2-3 палитри,защото съм чувала,че са много добри.


ОЧНИ ЛИНИИ
Essence Gel Eyeliner 04 I LOVE NYC
Обзалагам се,че незапознатите с проблема,сигурно ми се смеят в момента как до толкова скъпи продукти наредих очна линия за 7лв.Да,дотук добре,ОБАЧЕ зелената очна линия не присъства в България.Да,имало е някога няколко бройки,но не се внася този цвят изобщо.А толкова исках зелена:(

NYX EYESHADOW BASE
Чувала съм страхотни отзиви както за марката,така и за базата.Цената варира около 7-10 долара.NYX е от т.нар. марки,които се намират в дрогерии.Хубавото е,че има няколко цвята,макар,че според мен е най-добре да се избере телесен цвят.Не се предлага в България.


УСТНИ

NYX LIPGLOSSES
Както вече писах,марката е добра и съм виждала много блогърки да ги използват.Фенка съм на нещата за устни и с удоволствие желая да ги изпробвам.Не са скъпи,в ибей вървят около 10 долара.Проблемът отново е,че ги няма в България.

RIMMEL - KATE MOSS LIPSTICK
Съвсем скоро мисля да си взема номер 16!Влюбих се в опаковката и цвета.Намерих ги червилата от линията на Кейт в Лили.Цената им е около 11 лв.



CLINIQUE - CHUBBY STICK
За пръв път чух за това чудо от блога на Жени/ЛИНК/.Моментално реших да проверя колко струва и бях готова да си го купя/ако струваше около 20лв./.За съжаление,цената според мен е прекалено висока - 39 лв.Иначе много ми допада,че е с лек цвят и въобще всичките му свойства.Прочетете ревюто в блога на Жени,ще се запознаете подробно с продукта.


ЧЕТКИ 

ЧЕТКИ ECOTOOLS
Четките на Ecotools са с доста добро качество,направени от бамбук,предлагат се и в България.Може да си купите комплект от четки или отделно само една четка.Според мен доста по-изгодно е да си поръчате четките от ибей-ще ви излезнат по-изгодно.


 ЧЕТКИ SIGMA

Четките на Sigma са световноизвестни със своето качество.За съжаление,единственият начин да се сдобиете с тях е да ги поръчате от сайта на фирмата.Идват от Америка,така че е възможно да имате и малко разправии на митницата.Цената също им е висока - комплектите вървят около и над 100 долара.


Това са засега продуктите,които харесвам,но нямам.Надявам се с част от тях да се сдобия по-скоро,с по-скъпите-ако имам възможност,по-натам в живота ми.Надявам се да не съм ви била скучна.Ще се радвам да оставите като коментар линк към вашия wishlist в блога ви/ако имате такъв/.

До скоро!


4 коментара:

  1. BRITNEY SPEARS - FANTASY определено и аз се заглеждам по магазините за него!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Може ли да попитам от къде в България се намират четки Eco Tools,и по-специално сета за четки за очи?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Виждала съм ги в аптеки Ремедиум и в дрогерии Лили.Има и отделни четки,и сетове.

      Изтриване
  3. Здравей, има ги в Lili и са много добри наистина. Като концепция също са страхотни-бамбукови дръжки, рециклиран метал, акрилни влакна (animals friendly) аз лично си купих от Лили и съм много доволна, а вчера си поръчах и от ebay.com , като ти излизат на 1/3 от цената в магазина. Поръчах си комплектите за очен грим (на снимката долу втори комплект) и този за основа (долу трети комплект) Прикачам и линкове: http://www.ebay.com/itm/160912754756?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 i http://www.ebay.com/itm/290927304941?var=590133614079&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

    ОтговорИзтриване