събота, 22 септември 2012 г.

Пудра Flormar Pretty Compact

Здравейте!
Знам,скоро не бях писала,но освен започването на учебната година,ме тръшна и някаква настинка/или вирус,грип/.Това разболяване ми взе цялата енергия и изобщо не ми беше до блогове.
Днешното ревю е за първата ми пудра в живота.Избрах Flormar,защото четох хубави мнения за пудрите на марката.Моята е от серията Pretty,пресована е,евтина е/взех я за по-малко от 4лв./ и си върши работата.
Опаковката е обикновена,няма нито огледало,нито пухче.Това е донякъде неудобно,тъй като трябва да си носите и огледало и пухче,ако желаете да коригирате грима си.Има лек мирис,не е от най-приятните,но се понася.
Моят цвят е 197.Светличък е,тъй като съм си с доста светла кожа.Хубавото на тази пудра е,че изобщо не си личи,когато я сложа.Изглежда супер естествено и изобщо нямате брашлян ефект.Матиращите й свойства не са кой знае какви,но и никъде не е отразено да очакване мат ефект.
Текстурата й е много мека.Има леки блестящи частички,които изобщо не се забелязват на лицето.

Личното ми мнение е,че за цената си е една доста добра пудра.:)

5 коментара:

  1. Здравей, Габи! Харесват ми публикациите ти, хубаво е, че споделяш с читателите си интересна и полезна информация! Поздрави! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Пудрите на Flormar са страхотни - имам # 93 от тези в бялата опаковка и вече е съвсем на привършване, много я харесвам. преди няколко седмици се чудех пред щанда на Flormar дали да си взема пак от тези в белите опаковки или розовите, но така и не можах да разбера. Сенките в белите и в розовите опаковки ми се струват еднакви, предположих че и с пудрите ще е така, но продавачката не можа да ми каже дали се различават по нещо.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И според мен пудрите са еднакви,но кой знае?! Иначе Флормар е страхотна фирма,при това и доста евтина:)

      Изтриване
  3. Изкуши ме !!! Сега ще обикалям да я търся и купя :)

    ОтговорИзтриване