четвъртък, 27 септември 2012 г.

Изсушител на лак AVON

Привет!
Знам,че наскоро загърбих малко публикациите,но нямаше как-входни нива/които продължават/,болести,умора...Днешният следобед ми е свободен и направих няколко снимки за блога.Реших освен със снимките,да се отчета и с едно ревю.
Преди време ви споменах,че си взех изсушител на лак от AVON.Причината ми за тази покупка е това,че мразя да чакам да ми изсъхне лака и нищо да не пипам минимум 30 минути.
Продуктът е 50 ml,а редовната му цена е 9лв.Разбира се,както предполагам всеки знае,във всеки каталог тази цена варира.Например аз го взех за 3,90 лв.Хубаво е,че е под формата на спрей.Удобно е.Има някаква миризма,но определено не бих казала,че е на ацетон.
Ето и нещата,които ми направиха впечатление още при първото ползване/а вече изхабих едно 1/3 от продукта/:
- наистина лакът съхне мигновено,страшно бързо
- при напръскване се чувства леко мазен,а след това кожичките около ноктите са изключително меки;мисля,че съдържа някакво масло

Единствената ми препоръка е когато го пръскате,да го пръскате върху салфетка,тъй като е мазен.Направих грешката да го пръскам в движение върху плочки,след което едва не се пребих.

Като цяло си заслужава да го пробвате-добър продукт.


4 коментара:

  1. И аз използвам същия изсушител :) Доволна съм - изсушава дори 3 слоя за кратко време. На мен ароматът ми е приятен, но това си е индивидуално.

    ОтговорИзтриване
  2. И аз си взех същия изсушител, но не съм особено доволна - лакът ми съхне бавно, както обикновено. Може би не го ползвам правилно. Ти от колко близо и по колко пръскаш?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Как го ползваш?
      Аз го използвам така:след като се налакирам веднага пръскам върху пресния лак.Близо-почти до нокътя.

      Изтриване