сряда, 8 август 2012 г.

Душ-гел Fa с йогурт,ванилия и мед

ВКУСНО!
Това е думата,с която ще опиша нещото,което обожавам!Става дума за душ-гелът Fa с йогурт,ванилия и мед.Историята около притежаването му е доста интересна.Една вечер,след училище,с една приятелка отскочихме до DM,защото й трябвало душ-гел.Тя се спря на въпросния душ-гел Fa,при което аз го помирисах и буквално умрях:д Повтарях й колко е невероятен,как хубаво мирише...На следващия училищен ден тя ми беше купила същия душ-гел и ми го подари.Много мило беше от нейна страна:)
За 250 ml плащате около 4 лв. и получавате вкусно нещо!Ммм!Винаги съм обичала и ванилия,и мляко,и мед,а комбинацията на тези три продукта ме разтапя всеки път,щом си помисля за тях.
Душ-гелът не е много течен,по-скоро има кремовидна/дано така се казва:д/ формула.Добре хидратира кожата и съвсем леко след баня може да усетите аромата му и върху себе си.Естествено,след половин час вече аромат няма!
Като цяло мога да кажа,че това е най-най-любимият ми душ-гел засега и с радост го ползвам!Съчетава в себе си добра хидратация и невероятен мирис!
Надявам се и вие да откриете вашия любим душ-гел!А аз ще продължавам да изпробвам и нови видове,за да видя дали няма да си намеря още някой любимец:)

4 коментара:

  1. Само от публикацията вече усетих аромата. Задължително ще се сдобия с такъв !! :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами,аз съм си пристрастена към него:д Добре,че още никой от свидетелите как съм го душила в час не е казал нищо:д Просто не можех за него да кажа лоша дума<3 Пробвай го,ако не за друго,то поне ароматът си заслужава:d:)

      Изтриване
    2. Аз затова покрай такива продукти минавам транзитно, защото само заради аромата може да изляза от магазина с доста неща или може да си остана вътре да ги мириша с часове :D

      Изтриване
    3. Да,доста познато...Жалко,че хората около мен не обичат толкова да седят в такива магазини:д

      Изтриване