понеделник, 27 август 2012 г.

База за сенки Essence I love stage

Здравейте!
Днес времето ни изненада доста неприятно.Лично на мен ми беше студено,макар да бях с жилетка.Признавам си,че аз исках да има захлаждане,защото мразя жегите,които са 40+ градуса,но моето захлаждане означаваше слънчево време с градуси 28-30.Е,за съжаление,никой не ни пита.
Днешното ревю е за базата за сенки на Есънс.Дълго време преди да си взема база,се колебаех между трите марки:Арт Деко,Манхатън и Есънс.Четох за последната много противоречиви мнения,но реших да я пробвам.Взех решението си след като попитах Боби/едно момиче,което снима клипове във Vbox7 с уроци за даден грим/ коя база ползва.От нея прочетох много добри отзиви за Есънс и си я взех.И имам изградено мнение вече.
 Още като си я купих видях първите два плюса:
1/добра цена / 5,29 лв. за 4 ml продукт /
2/удобна опаковка - поставя се с гъбичка и не е нужно да се бърка по бурканчета

С нетърпение изчаках да я пробвам.Сложих количеството на окото и хубаво размазах.Отначало цветът е бежов,но когато размажете базата хубаво по клепача става безцветна.Пробвах я по няколко начина:
1/с моливи
2/с очна линия
3/със сенки

При първият начин линията на моливите не мърда,докато не ги изтриете.Същото се отнася и за втория начин.При третия след около 10 часа се вижда леко избледняване на цвета и леко събиране на сенките в клепача.Естествено,тук е моментатът да спомена,че изплозвам по-обикновени сенки,нямам скъпи,така че определено може и влияние да оказват и те.
Като цяло съм изключително доволна от покупката си.Разбира се,вие трябва да имате предвид,че всички ние имаме различни клепачи и на всяка базата ще стои различно,с различен ефект и трайност.

А вие провбали ли сте я?Какво е мнението ви?
Лека вечер!

PS Поставам профила на Боби във Vbox7,за да видите колко талантлива е:
 bobismakeup

10 коментара:

  1. Следя клиповете на Боби и съм забелязала, че я използвам. :) Радвам се, че не си се разочаровала, аз използвам една база домашно направена :D и ми върши добра работа, но тази ме заинтригува, така че може в скоро време да отскокна да си я купя. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Принципно най-хубаво е човек да си забърка сам база,но аз съм малко мързел:d Като я купиш да кажеш как е при теб.

      Изтриване
  2. Купих си тази база в началото на лятото и малко я пренебрегвам, защото се сдобих и с друга, но съм решила да я употребявам приоритетно през следващите няколко месеца. Количеството е доста, а срока на годност след отваряне е, ако не греша, 6 месеца. Харесва ми като цяло, но малко ми изсушава клепачите. Затова си мацвам на чиста кожа отгоре на ръката и оттам с пръсти си взимам наистина малко и разнасям по клепачите.Иначе лесно прекалявам, ако сложа направо с апликатора :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. При мен не се забелязва изсушаване на клепачите.Иначе наистина човек може да прекали с апликатора,ако не знае колко трябва да сложи.

      Изтриване
  3. Блога ти е страхотен,следя го!!! И аз си купих базата преди 1 седмица мисля,и за сега нямам изградено мнение.Като почна магистратура и имам повече вечерни излизания ще кажа отзивите си.

    ОтговорИзтриване
  4. При мен за база не става.. не ми изкарва достатъчно ярки цветовете, не ги прави и много по-издръжливи... 4-5 часа максимум. С АртДеко издържат по 12часа+ :) Но много харесвам "базата" като коректор и го ползвам за оформяне на сенките ^^

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И при мен не ги прави много ярки цветовете,но иначе съм доволна.Но може наистина да пробвам като коректор-това е идея.

      Изтриване
  5. Ето моето ревю за тази база: http://sunday-fairytale.blogspot.com/2012/04/essence-cosmetics-1.html
    В началото бях доволна даже като коректор, но ми позасуши кожата. Иначе като база при мен не издържа дълго за съжаление :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей,следя блога ти и съм чела ревюто ти.За пореден път се убеждавам,че на всеки човек даден продукт действа по различен начин.

      Изтриване