понеделник, 6 август 2012 г.

Свежи крачета с AVON

Лятото е прекрасен сезон,но и много опасен за нашата кожа,коса...През всички 3 месеца,в които продължава горещото време,краката ни са обути в отворени обувки,които ако са некачествени или от изкуствени материали,бързо-бързо придават невероятно "приятен" аромат на стъпалата ни и после се чудим защо,за Бога,е нужно това...Поради тази причина редовно трябва да се грижим за краката:да са меки,без груби участатъци,по възможност да намалим потенето и да потиснем миризмата.
Преглеждайки една брошура на AVON съвсем случайно попаднах на новите им продукти за крака с аромат на мента и алое вера.Тъй като бяха въвеждащи,имаше оферта целият комплект за 9,90 лв.Реших да се възползвам и изобщо не съжалявам.Комплектът включва:ексфолиант,лосион и спрей.      

От ляво на дясно:ексфолиант,спрей,лосион
Тъй като не желая да се повтарям,докато давам мнение за всеки продукт отделно,искам да обобщя,че и трите продукта имат страхотен свеж аромат.Много приятен,не е сладникъв,а мирише точно на свежо и ментово:)
Започвам с ексфолианта за крака - 75 ml продукт,който е доста икономичен,по мое мнение.Съдържа много ситни частички,с които перфектно можете да ексфолирате стъпалата си.В съдържанието има само 1 парабен/метилпарабен/.Отделната му редовна цена е 8 лв.
Спреят за крака би трябвало да охлажда,ароматизира и да оставя свежо усещание.Наистина,ароматизира добре и усещате краката си свежи,но за съжаление не съм усетила да охлажда.За 100 ml продукт редовната цена е 9 лв.Без парабени.
Лосионът,заедно със спрея,го използвам мноого често.Изключително ми е любим.Формулата е като на гел.Изключително бързо попива,което е идеално за летните жеги.Цената му е както на ексфолианта:8 лв. за 75 ml.Без парабени.
Като заключение мога да кажа,че съм изключително доволна от покупката си и с радост ще изразходвам и трите продукта докрай!Както знаете,дадох редовната цена на продуктите,но във всяка брошура са с различно намаление,типично за AVON.
Пожелавам ви една приятна нова седмица,изпълнена със слънчеви дни и щастливи емоции!

0 коментара:

Публикуване на коментар