вторник, 14 август 2012 г.

Нови покупки 2

Здравейте!Днес е един необичаен и много щастлив в личен план за мен ден.Естествено,не се разминах и с покупки.
Съжалявам за качеството,снимах с телефона
Ето какво си взех:
В аптека Ремедиум имаше промоция на Нивеа рол-он против изпотяване на цената от 4,19 лв. + подарък мостра на душ-гел.Има различни варианти.Както вече писах,фенка съм на този продукт и изобщо не се замислих дали да го взема.
Имам подарък от приятеля ми лак OPI от руската колекция,по-точно Midnight in Moscow.Аз съм си голяма фенка на Русия,но никога не съм купувала лакове на OPI.Както човекът,който е бил в магазина,когато приятелят ми е купувал лака,е казал:"Руската колекция на OPI си остава класика в жанра,а Midnight in Moscow-един от най-страхотните лакове."Нямам търпение да го изпробвам.Цена 20 лв.
Следващите 3 лака са на Golden Rose от серията Paris от промоцията им 3 на цената на 2.Първият е номер 222,невероятно тюркоазено!Още не съм го пробвала,но вярвам,че ще стои невероятно!Вторият е номер 105 - тъмно вишнено червено.Съвсем изчистен и класически цвят.Последният е номер 235.Малко ми е трудно да го определя,но е бледо кайсиево:д Бих го определила като nude цвят.Всеки един струва 1,99 лв.
Последната ми придобивка е на Maybelline.От новата серия Colorama.Цветът е номер 80.Прекрасен тъмно син цвят с блестящи частички.Цената му е 1,99 лв. в аптека Ремедиум.На други места е по-скъп.

Изключително съм доволна от покупките и подаръка!
Лека вечер!


2 коментара: