неделя, 25 август 2013 г.

Основа за сенки AVON

Здравейте!:)
Как си изкарвате последните дни от август?При мен в момента нещата са малко ускорени,тъй като в сряда имам изпит по теория и решавам цял ден листовки..Надявам се да взема вътрешния без проблеми,така че стискайте палци.Днес реших да ви представя основата за сенки на AVON.
В последно време доста марки пуснаха свои основи за сенки,което е добре за нас,потребителите.Това е втората ми основа за сенки и определено не мога да се оплача от нея.
При поръчката ви основата идва в малка черна картонена кутийка ( която не пазя ).В нея се крие много сладурско стъклено бурканче с черен капак,на който е написано марката на продукта.Чела съм ревюта,че на някои бурканчето им идвало тежко,на мен не ми е,но имайте предвид,че наистина е стъклено.За дамите с дълъг маникюр ( като моя ) бъркането с пръсти може малко да ви затрудни,но не е мисия невъзможна.Основата се предлага само в един цвят Light beige.Продуктът е 3 грама и редовната му цена е 10 лв.,но много често по каталозите на AVON може да го намерите на промоция за 5-6 лв.


Грамажът е доста и ще ви стигне за дълго време.На горната снимка основата е ползвана ежедневно ( да,слагам си я дори когато нося само молив или очна линия ) , а съм я купила в началото на април.Може сами да разберете,че е доста икономична.Цветът е светло бежов и се слива с клепачите,като леко прикрива венички и въобще изравнява цвета им.Достатъчно е доста малко количество.След като сложите основата,веднага се запечатва на окото.Лесно се работи след това с продуктите за очи,сенките са доста по-наситени и издръжливи.Лично според мен основата е доста добра и си заслужава да се пробва.Ако вие сте я пробвали,ще се радвам да изкажете вашето мнение!
Горе - без основа / Долу - с основа



2 коментара:

  1. I az q polzvam i sum dosta dovolna ot neq :)
    http://makeupbyjoanna909.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  2. Тази основа е моят абсолютен фаворит, спокойно мога да я сравня с АртДеко и дори мисля, че е по-добра ! :) Харесва ми, че е матова, докато тази на Артдеко има блестящи частички, които пречат на матовите сенки, а аз съм голям техен привърженик.

    ОтговорИзтриване