вторник, 7 май 2013 г.

Суфле за тяло Avon Planet Spa с масло от шеа и шоколадови трюфели

Здравейте!
Христос Воскресе!Надявам се всички да сте си изкарали едни чудесни празници.За съжаление много бързо отминаха,поне на мен така ми се стори.И отново всичко се повтаря:ежедневието ни ни завладява с пълна сила.
Ровейки из архиви в компютъра ми,открих снимки на няколко продукта,които ми се сториха интересни.Спрях се първи да представя суфлето за тяло на Avon от една от най-лукзосните им серии Planet Spa.Доста момичета писаха за него,аз малко позакъснях с ... около 7 месеца за това ревю,ама както се казва:по-добре късно,отколкото никога!
Суфлето идва в много хубава опаковка,а вътре се крие кутийката му.Картонената кутийка,с която пристигна,вече си има своето предназначение : в нея си държа палитрите със сенки.Според мен е стабилна и със сигурност като го свърша,ще я използвам за нещо друго.Първото,което прави впечатление,е ароматът.ДА,АРОМАТЪТ!Божествен,на шоколад...Разбира те ли,иде ми да се изям,когато се намажа.Суфлето е в кафяв цвят,в тон с аромата.

Според написаното в брошурата:"Хидратира кожата,оставя копринено усешане след употреба."Ето и моят опит със съфлето:не  е течно,като крем е,много хубаво се размазва по кожата.При мен след нанасяне леко лепне,но не е болка за умиране.Определено омекотява.
Личното ми мнение,че е добър продукт.За лятото на хората с мазна кожа може да им дойде тежък,но на тези със суха/нормална ще им е добре.

Суфлето е 200 ml на редовна цена 22 лв.,но почти във всеки каталог варира между 10 - 16 лв.,а пък понякога има и промоции 2 продукта от Planet Spa серията за 13,14,15 лв.,което определено си заслужава.Така че ако искате да го пробвате,изчакайте да е на добра цена.
Снимката е правена в края на септември.В момента суфлето е почти изчерпано.

Това е от мен,желая ви лека вечер!:)



5 коментара:

  1. Аз отдавна му се каня. Но като го пуснат на промоция ще си взема и това с маслина, че и за него съм чела добри отзиви.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вземи го,особено като е в комбинирано предложение излиза страшно изгодно,а пък и все пак трябва да се глезим от време на време :)

      Изтриване
  2. Една дума: ОБОЖАВАМ ГО!!!! Станаха две :D Честно казано не знам как още не съм си отхапала някоя част на тялото :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз се чудя.:) Особено когато се намажа и цялата стая ухае на какао,просто не знам каква е тази воля да не си отхапа я някой пръст,я направо цял крак :d

      Изтриване
  3. Един от любимите ми продукти за тяло!!! Невероятен аромат!!!

    ОтговорИзтриване