неделя, 26 август 2012 г.

NOTD:Avon Nailwear pro + Lemon Sugar

Здравейте!
Избягвам да правя публикации за лаковете,с които съм лакирана в момента,защото не винаги мога да имам изящни нокти,кожички и прочие.И този път не е така,а плюс всичко това и леко се омазах и макар че се търках  с клечка за уши,напоена в лакочестител,пак остана мъничко.Пък и бързах доста.За времето от 30 минути се лакирах,снимах набързо с телефона си/знам,качеството е ужасно:(/,преоблякох се и тръгнах да тичам.Но както и да е,да започнем по същество.
Лакът е от серията Nailwear pro+ на Avon.Честно казано,това ми е първият техен лак.Чувала съм много противоречиви коментари за лаковете на марката,но моето мнение по-скоро е положително.Нюансът е Lemon Sugar,страхотно пастелено жълто с лек собствен блясък.Цветът е точно копие на Lemon Drops на Rimmel.Редовната цена е 8 лв.,а лакът е 12 ml.
На снимката лакът е на 2 слоя.Първият слой беше ужасен,на черти.Веднага се разочаровах,но не за дълго.Вторият слой беше добре,всички черти от предишното минаване с лака върху ноктите бяха заличени.Сложих и топ лак,отново на същата марка.
За съжаление не знам точно колко време му трябва да изсъхне,тъй като ползвах спрей за мигновено изсушаване на лака отново на AVON.За него очаквайте скоро ревю:)
Иначе четката е нормална,лесно се работи с нея.Като  цяло първото ми мнение за лаковете на тази марка е положително и мисля да пробвам още няколко от тази серия/харесах си няколко нюанса вече/,както и от новите лакове на серията им Color Trend.
А вие ползвали ли сте лакове на Avon?Какво е мнението ви за тях?
Лека вечер!

2 коментара:

  1. И аз съм чувала много противоречиви мнения за лаковете им, не съм ги пробвала, но този цвят определено много ми харесва и задължително ще си го поръчам ! :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не знам дали вече си поръчала от кампания 12,но в следващата кампания / 13-та поред / всички лакове от тази серия са на 4,90 лв.:)

      Изтриване