сряда, 1 август 2012 г.

Nivea Рол-он против изпотяване

Как сте,момичетата?
Имах си малко проблеми с Windows-а,вирусите влизат в компютъра като луди и се наложи преинсталация.Важното е,че всичко е наред и в момента компютърът ми работи на шест и мога да продължа спокойно с блога си.За съжалание,снимките за блога се изтриха,така че трябва да снимам нови...Поради тази причина реших да пиша за рол-оните против изпотяване на Nivea,тъй като ще ползвам снимки намерени в любимия ни Google.
Откакто се помня използвам единствено рол-оните на Nivea.Изключително съм доволна от тях.Купувам си тези,които са прозрачни,защото малко ме шубе да не би ако взема продукт с наситен бял цвят,няма да остави следи по дрехите.
Както вече споменах,много съм доволна от тези продукти.За цената си от 5 лв. са невероятни.Миришат много свежо и приятно,не са натъпкани с аромати на ягоди,малини,капини,които да приличат на чиста химична реакция,а ухаят просто на свежест.Нужно е сутринта да сложите малко количество/уточнявам,защото съм виждала и хора,които си слагат 1/3 от продукта за едно ползване:d /.След сутришната процедура мога да ви гарантирам,че до вечерта няма изобщо да имате притеснение дали не е изветрял аромата.
В момента съм с този модел
Определено като оценка мога да им дам 10/10 и да ми препоръчам и вие задължително да ги пробвате!
Лек ден!


Снимките не са лично мои,взети са от търсачката на изображения на google.bg!

2 коментара:

  1. Наистина страхотнти продукти. Харесва ми, че си се сетила да пишеш за тях. И аз откакто ги открих само тях ползвам, разделих се с белите петна по дрехите. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Абсолютно съм съгласна с теб.Да ти кажа,че до утре включително в DM Нивеа дезодоранти и рол-они са на специална цена от 3,39 лв.:)

      Изтриване