четвъртък, 2 август 2012 г.

Нови покупки

Добро утро!
Ето го един от минусите да отвориш прозореца си през нощта,особено ако спиш на главна улица като мен - за съжаление,от ранни зори си събуден,дори това да не е твое желание:D
Поради тази причина реших да ви покажа вчерашните ми покупки,които не са много,но за скромната сума от 13 лв. са достатъчно,а  и важното е,че са си хубави!:)
Първите ми покупки от вчера са 2 лака на Golden Rose от серията им Paris.Това е може би една от най-скъпите серии за лакове на марката,цената на всеки един е 1,99 лв.Попринцип съм фенка на марката,имам много техни лакове,така че съм убедена,че ще ми харесат.Избрах си 2 много хубави нюанса:светло лилаво и невероятно турско синьо.
По случайност вчера влезнах в DM на площад "Славейков" и направо си глътнах езика като видях,че има на избрани продукти на марката Essence 50 % намаление.Трябва да спомена,че всички продукти си бяха в срок на годност и имаха поне още 2 години живот.Намаление имаше на всички лакове,2 нюанса гланц,няколко нюанса червило и на кафявата гел очна линия.Интересното при мен е,че си бях наумила да си взема точно кафявата очна линия,за да я пробвам и един гланц от серията Nudes.И познайте-точно те имаха намаление.Гланцът попринцип струва 3,69 лв.,а аз го взех за 1,85 лв.Очната линия струваше 6,79 лв.,а аз заплатих за нея 3,40 лв.Взех и четката на Essence,специализирана за гел очнии линии.
Нямам търпение да пробвам новите продукти!Обещавам,че след като ги пробвам и си изградя мнение задължително ще пусна ревю за тях!
Лек ден!:)

2 коментара:

  1. Честити придобивки :) Гел очната линия на Есенс е страхотна, наистина необходим продукт. Аз имам сивата и черната, но скоро мисля да се сдобия и с кафявата :) Много хубави цветове лакове си си избрала! И аз съм фен на Голдън роуз:P

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Задължително си вземи кафявата-страхотна е!:)

      Изтриване