сряда, 28 август 2013 г.

My New Love

Казвам ви здравейте в тази мрачна сутрин.Излишно е да обяснявам,че ми се скапа настроението като видях тея облаци и осъзнах,че в действително безгрижното лято си отива...
Днешният ми пост ще е за новата ми любов.Буквално!Но преди това малко предистория:бях помолена от любимата ми майка да я придружа до един магазин в Mall of Sofia,за да си вземе едни бижута,които си беше харесала.Разбира се,не виждах причина да й откажа и отидохме.С влизането видях един чуден магазин с адски много неща и една невероятна чанта.Повярвайте ми,че в мига,в който я видях,я исках толкова много,че .... Не знам какво ми стана,толкова пък да я харасем тая чанта.Така стана,че си я купих.Чантата е от магазина Meli Melo Paris и беше намалена от 70 лв. на 20 лв.Чудесна придобвка!Перфектен бежов цвят,идеалната големина,която се регулира..Наистина,благодарение на приспособленията отстрани,чантата може да бъде малка и голяма.Зависи от вашия вкус.:) Честно,не знам какво повече да й описвам,освен да ви покажа снимките...и да знаете,че задължително трябва да посетите магазина,аз определено ще се върна там.:)
Нормален размер , празна
Малък размер,празна

Закопчалката,благодарение на която може да преобразите вашата чанта
Голям размер,наполовнина пълна
Приканвам ви да прочетете и статията за аксесоарите на същата марка в блога на прекрасната Мери.:)
А вие имате ли някакви покупки от магазина?

неделя, 25 август 2013 г.

Почистващо тоалетно мляко с успокояващ ефект Дева с лайка

Определено ми липсваше писането и днес очевидно съм решила да ви зарадвам не с една,а с цели две публикации.Доста се чудих точно на кой продукт да се спра,но избрах тоалетното мляко на Дева с лайка с успокояващ ефект.
Млякото е 200 мл и е на цена между 2 и 3 лв. , в зависимост от мястото,от което ще го закупите.Има лек аромат,който на мен не ми пречи.Досега винаги съм ползвала само тоалетни млека на български производители и винаги съм била доволна.И този продукт не прави изключение!Почиства ми идеално грима и лицето,не ми люти на очите,в действителност го чувствам успокояващ и след процедурата кожата ми е сияйна и много мека.Съдържа два парабена.
Ползвали ли сте го и доволни ли сте?

Основа за сенки AVON

Здравейте!:)
Как си изкарвате последните дни от август?При мен в момента нещата са малко ускорени,тъй като в сряда имам изпит по теория и решавам цял ден листовки..Надявам се да взема вътрешния без проблеми,така че стискайте палци.Днес реших да ви представя основата за сенки на AVON.
В последно време доста марки пуснаха свои основи за сенки,което е добре за нас,потребителите.Това е втората ми основа за сенки и определено не мога да се оплача от нея.
При поръчката ви основата идва в малка черна картонена кутийка ( която не пазя ).В нея се крие много сладурско стъклено бурканче с черен капак,на който е написано марката на продукта.Чела съм ревюта,че на някои бурканчето им идвало тежко,на мен не ми е,но имайте предвид,че наистина е стъклено.За дамите с дълъг маникюр ( като моя ) бъркането с пръсти може малко да ви затрудни,но не е мисия невъзможна.Основата се предлага само в един цвят Light beige.Продуктът е 3 грама и редовната му цена е 10 лв.,но много често по каталозите на AVON може да го намерите на промоция за 5-6 лв.


Грамажът е доста и ще ви стигне за дълго време.На горната снимка основата е ползвана ежедневно ( да,слагам си я дори когато нося само молив или очна линия ) , а съм я купила в началото на април.Може сами да разберете,че е доста икономична.Цветът е светло бежов и се слива с клепачите,като леко прикрива венички и въобще изравнява цвета им.Достатъчно е доста малко количество.След като сложите основата,веднага се запечатва на окото.Лесно се работи след това с продуктите за очи,сенките са доста по-наситени и издръжливи.Лично според мен основата е доста добра и си заслужава да се пробва.Ако вие сте я пробвали,ще се радвам да изкажете вашето мнение!
Горе - без основа / Долу - с основа



петък, 16 август 2013 г.

Серум за сухи краища Avon Daily Shine

Здравейте!
Днес ще ви поговоря за един продукт,който купувам за втори или трети път.Само при прочитането,че съм си изхарчила парите за него повторно,би трябвало да ви говори,че ми е харесал.Става дума за серума за сухи краища на Avon Daily Shine.Ето и какво казват производителите за него:"Незабавно подхранва и оставя косата копринено мека с огледален блясък".
Шишенцето съдържа 30 мл течност и редовната цена е 11 лв.Но,както ви е известно,много често може да го намерите по каталозите между 5 - 7 лв.Идва в приятна опаковка,която съм изхвърлила и няма как да ви покажа.:/ Шишенцето не е много тежко,има прозрачна капачка и зелена помпичка.Ароматът е много хубав,мирише ми на продуктите за коса от скъпите салони.Нямам си на идея как да го опиша...Аз лично го поставям при мен след като се изкъпя,на влажна коса.Ефектът,който постига,ми е предостатъчен.Ресането става изключиотелно лесно,заглажда косата и  я прави мека.Не я утежнява,няма допълнително омазняване.Относно блясъка не знам какво да кажа,тъй като някаква разлика не намирам...Също така е и доста икономично.На мен ми стига само едно натискане с помпичката.След използване известно време косата ми ухае на него.
Определено ако търсите някакъв подобен продукт ви го препоръчвам.Не  е скъп,ухае хубаво и наистина помага в заплитането и заглаждането на косата.

четвъртък, 15 август 2013 г.

Beauty

Здравейте!
Във вторник реших най-после да отида на маникюр,тея месеци все сама се лакирах,но реших,че е крайно време да се поглезя.Пускам ви един кратък пост със снимка на маникюра ми,влюбих се в него <333 А цветът на лака е божествен! :)

събота, 10 август 2013 г.

Шампоан и Балсам Balea Кокос

И третата публикация за днес е факт!Такава жега беше днес,че просто нямаше как да не побързам да се прибера на сянка,малко на хлад,както се казва.Последното ревю за днес / точно така,успокойто се - не съм се отказала от блога,макар и редовността ми да не  е много за похвала / е относно шампоана и балсама за коса на Balea с кокос и тиаров цвят / дано така се чете,немският ми не е най-силната ми страна,хехе /.Не знам за вас,но аз ОБОЖАВАМ буквално кокос.Всеки път щом подуша тези два продукта,просто искам да си изям косата.Толкова божествено миришат...ммм!Толкова ми хареса ароматът,че сега като видях,че маслото за тяло на Balea с кокос е на промоция доста сериозно се замислих дали да не си го купя,макар че още изхабявам маслото на Avon с шоколадови трюфели.Така че ако сте ползвали кокосовото масло,моля ви да ми изкажете мнение!
И макар че съм сигурна,че знаете,аз да си повторя:продуктите на Balea може да закупите само и единствено от дрогерии DM.Цената на балсама и на шампоана поотделно е 2 лв. за 300 мл.Серията с кокос се води за боядисана коса.Моята е полубоядисана.Преди бях се боядисала черна с безамонячна боя,но като се отми си направих омбре,така че спадам съм тази категория.
И този шампоан на Balea не ме изненада.Освен чудесния аромат,се пени перфектно и измива много добре.Определено съм доволна от тяхните шампоани и съм си купила още 2 вида,така че ви гарантирам,че може и за тях да очаквате по-нататък ревю
Мнението ми за балсама също е положително.Гъста консистенция,не утежнява косата,след употребата му лесно се разресва.Бих пробвала и други видове.
Съдържание на шампоана
Съдържанието на балсама за съжаление няма как да го кача,тъй като снимката се обръща,качвайки се в Блогър.И не мога да разбера къде е проблемът.:( Но и двата продукта не съдържат силикон и парабени.


Кратки Ревюта

Здравейте! :) Втора публикация от мен за днес,мога да ви обещая да очаквате със сигурност и трета!Всъщност точно този пост е малко неочакван,но ровейки се из блога,установих,че ви бях обещала ревюта на продуктите,които ви показах в тази публикация.И тъй като почти всичките продукти съм изхабила,но съм забравила да ги снимам,реших да ги събера всичките в един пост и да им направя няколко кратки ревюта.В линка към горната публикация може да видите как изглеждат всички продукти!:)Да започваме:
Душ-гел Cien с портокалово олио - Доволна останах от него,миришеше много свежо и се пенеше чудесно.Бих си го взела отново.

Душ-гел Avon Senses Citrus Burst - Винаги съм харесвала душ-геловете на AVON и този не прави изключение.Чудесен цитросов аромат и добра пяна.Бих повторила покупката.

Спирала Avon ColorTrend за обем - Доволна съм,още си я ползвам.Прави много хубави естествени мигли.Определено е добра.

Молив Avon ColorTrend Turquoise - Чудесен молив,сравнително мек,лесно се чертае с него.Издържа също така и прилично време във водната линия.А цветът е неописуем.От него се носи лятно настроение.В тази публикация може да видите как седи,макар че на живо е в пъти по-як.

Шампоан Milva с шипково масло - Не беше лош,но не е направил някакво чудо с косата ми.

Балсам за коса Дева - Не бих повторила покупката.Доста водниста консистенция,не омекотяваше кой знае колко косата ми и разресването не беше много лесно.

Витаминен крем за ръце Дева - Чудесен е.Попива бързо,хидратира,оставя меко усещане и мирише хубаво.Бих си го купила пак.

Гел-очна линия Лореал - Очаквайте ревю! :)

Парфюм Avon Riviera Goddess - Чудесен е!Влюбена съм в него,както и повечето ми близки.Много летен и траен аромат.

Парфюм Avon Summer White Sunset - Един от най-екзотичните и трайни парфюми!Уникален е,бих си го купила отново и отново.

Maybelline Color Whisper - Скоро очаквайте ревю! :)

Ами тази публикация се получи малко на принципа миш-маш,но какво да се прави.:)

Душ-гел Balea Грейпфрут

Хей,добро утро!Как сте?
Вече сме август и съм особено тъжна,че след месец и малко лятото ще си отиде.:( Но както знаем всяко хубаво/и не толкова хубаво/ нещо си има начало и край,така че няма какво да се направи.Около мен е пълно с нови неща,мога да ви се похваля,че почнах шофьорски курсове.:)) Надявам се всичко да е наред и до края на годината да подкарам и аз автомобил! :)
Замислила съм тези дни да ви пускам по-често публикации,но не смея да правя планове,защото при мен те имат тенденцията почти никога да не се сбъдват,хех.
Днес ще ви говоря за душ-гела на Balea с аромат на грейпфрут.Сигурна съм,че сте ползвали от тяхните душ-гелове,тъй като са добри,цената е ниска и се намират лесно.Взех си го,както предполагате,от DM срещу 2 лв за 300 мл.
Душ-гелът е с леко прасковен цвят,консистенцията му е по-скоро течна.Пени се невероятно,а ароматът е божествен!Най-добрият аромат на грейпфрут от козметичните продукти,на който съм попадала-точната доза сладост и горчивина.Измива добре и ароматът се задържа върху кожата поне при мен около половин-един час.Няма парабени.
Според мен си заслужава да го пробвате.Идеален е за летните жеги.:)
Искам да се извиня,че публикацията е само с една снимка,бях ви приготвила още 2 снимки за душ-гела за съдържанието и описанието на български,но качвайки ги в Блогър се обръщат наобратно и не се четат,не знам къде  е проблемът.:/


петък, 2 август 2013 г.

И какво си бях купила от Пролетния панаир на книгата

Добро утро!
Трябва да ви се похваля,че онзи ден наснимах половината си продукти,за които исках да пиша,така че скоро ще ви зарина в публикации.:) Единствено мога да кажа да очаквате , хех. Знам че ви бях обещала два поста за книги : единият за любимите ми книги,а другият  - за покупките ми от Пролетния панаир на книгата,който беше в края на май-началото на юни.Разбира се,след моето двумесечно закъснение за тази публикация / тук имаше и вина това,че не ги бях прочела набързо двете книжки,тъй като имах доста други задачи и нямах време / мисля,че е време най-после да я пусна.Ии нека започнем:
Взех си скромно 2 книги,които исках.Ако трябва да съм честна,и двете ги взех заради автора,по-надолу ще разберете защо.
Първата книга е "Дъщерята на Сиена" от Марина Фиорато.Малко преди този панаир бях прочела "Стъкларят от Мурано" и се влюбих в почерга на авторката;начинът,по който описва пейзажите в Италия и  въобще разказът й вървят толкова интересно и интригуващо,че нямах търпение да видя дали е така и с останалите книги.Не останах разочарованата,"Дъщерята на Сиена" я прочетох за има-няма 4 дни,като се има предвид,че по това време бях на почивка и постоянно бях навън,а за четене ми оставаше по 1-2 часа сутрин и вечер.Наистина ви я препоръчвам,мисля,че ще ви допаднат книгите на Марина.В момента чета "Железният светилник",после мисля да мина на "Тютюн" и се надявам след това да си купя и другите две нейни книги,които са излезнали.Всички книги с автор Марина Фиорато се издават от ИК "Кръгозор".Коричната цена на "Дъщерята на Сиена" е 14 лв.Ето ви и накратко за какво става въпрос в книгата:
 Сиена, 1723 г.
Навечерието на Палиото... конното надбягване, което се провежда два пъти в годината на Пиаца дел Кампо. Година планиране, десетима ездачи, три обиколки на площада – и всичко свършва в един-единствен миг. Но този път залогът е огромен...

За Виоланте де Медичи, принцеса на Тоскана и управителка на Сиена, надбягването бележи началото на нов период – да спре насилието в града. И да положи основите на нови по-справедливи закони.
За Пиа, от рода на Толомеите, далечна потомка на Клеопатра и най-красивата жена в Сиена, Палиото е последната надежда да избегне принудителния брак с жестокия наследник на водача на квартала на Орлите.
За Деветимата – групата заговорници от най-богатите и знатни родове на Сиена, надбягванията са начин да завземат властта над града...

Зазвучават тромпетите. И на пиацата се появява красив непознат конник, облечен в цветовете на квартала на Кулата. Неочакваната му постъпка по време на първото Палио за годината може да промени не само живота на Пиа и Виоланте, но и съдбата на династията на Медичите... 

Втората книга е "Аз съм пратеникът" на Маркъс Зюсак.Взех си я,заради това,че една от най-най-най-любимите ми книги е на Маркъс Зюсак.Но както ви казах по-горе,за любимите ми книги ще има по-нататък публикация/ или публикации,защото съм сигурна,че ако ги събера в една,то ще има да си я четете с години :д / .Та относно книгата : интересна е,почергът на Зюсак е малко по-странен,но е толкова обаятелен и привличащ вниманието.Книгата се чете бързо и в нея е преплетена една напръв поглед малко по-тинейджърска история,която обаче в себе си крие доста смисъл.Това съм и забелязала в книгите на Маркъс:че умее да се изказва доста интересно и има страхотни цитати.Препоръчвам да я погледнете."Аз съм пратеникът" струва  12,90 лв. и е издадена от ИК "Пергамент Прес".Ето накратно и резюмето на книгата:
Тайнствено приключение, изпълнено със смях, юмруци, загадки и обич.
Запознайте се с Ед Кенеди – деветнайсетгодишно момче, без големи планове за бъдещето. Той е окаян картоиграч, безпомощен в секса, невротично влюбен в най-добрата си приятелка Одри и предан на старото си куче Портиер, с което споделя кафето си. Животът му върви вяло и безметежно, докато един ден случайно спира банков обир.
Точно тогава намира в пощенската си кутия и първото асо!
И точно тогава Ед става пратеникът.
Въвлечен в съдбите на непознати хора, той се скита из града, помага и наранява (когато е нужно), докато остава един единствен въпрос: кой стои зад мисията на Ед?

Ще се радвам,ако сте ги чели,да изкажете вашето мнение,както и ако сте били на Пролетния панаир на книгата да ми споделите какво сте си взели.Разбира се,дори и да не сте били,ще се радвам да ми кажете скорошните ви книжни покупки!:)