понеделник, 27 август 2012 г.

База за сенки Essence I love stage

Здравейте!
Днес времето ни изненада доста неприятно.Лично на мен ми беше студено,макар да бях с жилетка.Признавам си,че аз исках да има захлаждане,защото мразя жегите,които са 40+ градуса,но моето захлаждане означаваше слънчево време с градуси 28-30.Е,за съжаление,никой не ни пита.
Днешното ревю е за базата за сенки на Есънс.Дълго време преди да си взема база,се колебаех между трите марки:Арт Деко,Манхатън и Есънс.Четох за последната много противоречиви мнения,но реших да я пробвам.Взех решението си след като попитах Боби/едно момиче,което снима клипове във Vbox7 с уроци за даден грим/ коя база ползва.От нея прочетох много добри отзиви за Есънс и си я взех.И имам изградено мнение вече.
 Още като си я купих видях първите два плюса:
1/добра цена / 5,29 лв. за 4 ml продукт /
2/удобна опаковка - поставя се с гъбичка и не е нужно да се бърка по бурканчета

С нетърпение изчаках да я пробвам.Сложих количеството на окото и хубаво размазах.Отначало цветът е бежов,но когато размажете базата хубаво по клепача става безцветна.Пробвах я по няколко начина:
1/с моливи
2/с очна линия
3/със сенки

При първият начин линията на моливите не мърда,докато не ги изтриете.Същото се отнася и за втория начин.При третия след около 10 часа се вижда леко избледняване на цвета и леко събиране на сенките в клепача.Естествено,тук е моментатът да спомена,че изплозвам по-обикновени сенки,нямам скъпи,така че определено може и влияние да оказват и те.
Като цяло съм изключително доволна от покупката си.Разбира се,вие трябва да имате предвид,че всички ние имаме различни клепачи и на всяка базата ще стои различно,с различен ефект и трайност.

А вие провбали ли сте я?Какво е мнението ви?
Лека вечер!

PS Поставам профила на Боби във Vbox7,за да видите колко талантлива е:
 bobismakeup

неделя, 26 август 2012 г.

NOTD:Avon Nailwear pro + Lemon Sugar

Здравейте!
Избягвам да правя публикации за лаковете,с които съм лакирана в момента,защото не винаги мога да имам изящни нокти,кожички и прочие.И този път не е така,а плюс всичко това и леко се омазах и макар че се търках  с клечка за уши,напоена в лакочестител,пак остана мъничко.Пък и бързах доста.За времето от 30 минути се лакирах,снимах набързо с телефона си/знам,качеството е ужасно:(/,преоблякох се и тръгнах да тичам.Но както и да е,да започнем по същество.
Лакът е от серията Nailwear pro+ на Avon.Честно казано,това ми е първият техен лак.Чувала съм много противоречиви коментари за лаковете на марката,но моето мнение по-скоро е положително.Нюансът е Lemon Sugar,страхотно пастелено жълто с лек собствен блясък.Цветът е точно копие на Lemon Drops на Rimmel.Редовната цена е 8 лв.,а лакът е 12 ml.
На снимката лакът е на 2 слоя.Първият слой беше ужасен,на черти.Веднага се разочаровах,но не за дълго.Вторият слой беше добре,всички черти от предишното минаване с лака върху ноктите бяха заличени.Сложих и топ лак,отново на същата марка.
За съжаление не знам точно колко време му трябва да изсъхне,тъй като ползвах спрей за мигновено изсушаване на лака отново на AVON.За него очаквайте скоро ревю:)
Иначе четката е нормална,лесно се работи с нея.Като  цяло първото ми мнение за лаковете на тази марка е положително и мисля да пробвам още няколко от тази серия/харесах си няколко нюанса вече/,както и от новите лакове на серията им Color Trend.
А вие ползвали ли сте лакове на Avon?Какво е мнението ви за тях?
Лека вечер!

сряда, 22 август 2012 г.

Новости за Flormar

Любимата ни марка,която предлага невероятни продукти на още по-невероятни цени,има новости около себе си.Така известната Ив Роше / също козметична марка / закупи 51% от акциите на фирмата.
Повече инфо:
ТУК

Вие какво мислите?Според вас ще развалят ли качеството на Flormar?

понеделник, 20 август 2012 г.

Интензивна подхранваща маска за коса Bilka

Здравейте!
Напоследък ме е налегнал в огромни дози мързелът и нищо не ми се прави.Това е и причината скоро да не съм писала ново ревю в блога.Преди да започна ревюто,искам да ви подканя да прочетете едно по-различно ревю,едно ревю,в което ако сте начинаещ в гримирането,ще ви е много полезно.Ревюто е в блога на Жени.
За днес избрах да ви поговоря за новата ми маска за коса,която изоплзвам вече от около месец.Ако не ми се беше повредил стария Windows,със сигурност щях да ви пиша и за предишната ми маска,която обожавам.Но снимките си заминаха,както и маската....Та купих си от Лили за около 4 лв. интензивна подхранваща маска на Bilka с екстракт от коприва,бяла бреза и орех.
Кутийката съдържа 200 ml продукт,което е добре,защото ако маската не ви допадне,няма да  се мъчите да я ползвате една година,докато свърши.Като аромат е доста свежа.Мирише ми "природно",горско / не ми се смейте,не ме бива да обяснявам аромати.../.За тези,които се вълнуват,не съдържа парабени.
На цвят е жълта.За съжаление има един голям минус-консистенцията й е доста водниста,което определено не ми харесва.Наняколко пъти разливах малко от нея,плюс това винаги излиза отстрани от опаковката малко количество.Освен това,поради воднистата си природа често остава маска и на капака от вътрешната страна и трябва да си играете и от него да обирате.
Иначе маската не е лоша.Прави косата ми мека,лесно се разресва след това.Доволна съм като цяло от покупката,като изключим течната консистенция.Иначе добра цена,добър грамаж,без парабени.


Желая ви лека седмица!

събота, 18 август 2012 г.

Нещо малко лично

Здравейте!
Реших да ви споделя,че съвсем скоро станах представител на AVON.
Тази идея ми хрумна преди около седмица  и нещо и реших да опитам.Все пак нищо не губя:)
Снимка:интернет
Пожелайте ми да имам само добри поръчки и успешни кампании!:)

А на вас пожелавам прияте уикенд / за съжаление събота вече привършва :( / и много усмивки!

сряда, 15 август 2012 г.

News

Милва са сменили опаковката на розовата си вода.Също и цената.Преди я купувах 1,40 лв.,в момента е 1,80 лв.:)
Опаковката е малко по-тъмна,в цвят пепел от рози.Шишенцето има нещо като пръскалка.
Ето и една бърза снимка,за да видите новата визия:

вторник, 14 август 2012 г.

Нови покупки 2

Здравейте!Днес е един необичаен и много щастлив в личен план за мен ден.Естествено,не се разминах и с покупки.
Съжалявам за качеството,снимах с телефона
Ето какво си взех:
В аптека Ремедиум имаше промоция на Нивеа рол-он против изпотяване на цената от 4,19 лв. + подарък мостра на душ-гел.Има различни варианти.Както вече писах,фенка съм на този продукт и изобщо не се замислих дали да го взема.
Имам подарък от приятеля ми лак OPI от руската колекция,по-точно Midnight in Moscow.Аз съм си голяма фенка на Русия,но никога не съм купувала лакове на OPI.Както човекът,който е бил в магазина,когато приятелят ми е купувал лака,е казал:"Руската колекция на OPI си остава класика в жанра,а Midnight in Moscow-един от най-страхотните лакове."Нямам търпение да го изпробвам.Цена 20 лв.
Следващите 3 лака са на Golden Rose от серията Paris от промоцията им 3 на цената на 2.Първият е номер 222,невероятно тюркоазено!Още не съм го пробвала,но вярвам,че ще стои невероятно!Вторият е номер 105 - тъмно вишнено червено.Съвсем изчистен и класически цвят.Последният е номер 235.Малко ми е трудно да го определя,но е бледо кайсиево:д Бих го определила като nude цвят.Всеки един струва 1,99 лв.
Последната ми придобивка е на Maybelline.От новата серия Colorama.Цветът е номер 80.Прекрасен тъмно син цвят с блестящи частички.Цената му е 1,99 лв. в аптека Ремедиум.На други места е по-скъп.

Изключително съм доволна от покупките и подаръка!
Лека вечер!


Крем за ръце Bilka с екстракт от червено вино

След морето имах адски суха кожа на ръцете.Беше ми ужасна,мазах се с какви ли не кремове.След като моето предишно кремче за ръце свърши,се упътих към DM,за да разгледам.Имаше избор,но аз се спрях на крема на Bilka с екстракт от червено вино и anti-age комплекс. / не че на мен ми трябва  комплекс против стареене,тъй като още съм си доста млада:д / Взех си го,платих 1 лв. за него / 65 ml /,след време видях,че в Лили е 0,95 лв.,а в аптека Ремедиум е 0,85 лв.
Като цвят кремчето е бяло с лек розов оттенък.Мирише на грозде.Не е много мазен,така че е идеален за лятото.Попива много бързо.
Наистина прави кожата много мека.На мен лично ръцете ми станаха пак мекички,както бяха преди морето.
Не съдържа парабени!
Мога определено да кажа,че кремът си заслужава да го пробвате.


понеделник, 13 август 2012 г.

Мляко за тяло Dove

Здравейте!:)
Обожавам лосионите,кремовете и млеката за тяло.Всички ухаят прекрасно и правят кожата мека и гладка.
Днес ще ви представя едно мляко за тяло на Dove - Essential Nourishment.Продуктите на Dove са широко достъпни и може да ги намерите навсякъде.Цената варира между 6 и 8 лв. в зависимост от надценката.Количеството е 250 ml.
Има много лек,ненатпрапчив мирис.Не мога да определя на какво точно мирише,но е приятно.Малко е по-мазен на допир,но хидратира чудесно кожата и я прави изключително мека.
Попива бързо и не оставя мазен филм по кожата.Съдържа 2 парабена/метил- и пропилпарабен/.
Води се за суха кожа,моята не е такава,а е нормална.Но млякото ми е подарък,така че реших да го пробвам,тъй като и моят предишен лосион за тяло свърши.Пробвах го и си останах с него,вече посвършва и съм си намислила да си взема от така хвалените лосиони на Арома от серията им Greenline.
Та отностно ревюто:наистина го препоръчвам,много добър продукт.Подходящ е за след баня,след епилация,дори и след плаж!
Желая ви приятна седмица!

събота, 11 август 2012 г.

Заздравяващ и регенериращ крем за лице Дева с невен

Здравейте!
Търсих си дълго крем за лице и след няколко неуспешни опита видях кремовете на Дева от серията им Natural Beauty,които бяха на цена във Фантастико от 0,99 лв. за 50 ml.Реших,че няма какво да губя,така че си избрах този,който е с невен.Пише,че съдържа глицерин и витамин Е и е подходящ за всеки тип кожа.

Тъй като се продават в картонена опаковка,не можах да усетя как мирише,но вкъщи като го разпечатих първата ми работа беше това.Ухае божествено!Много нежно и приятно!
Като консистенция е като всеки нормален крем,бял на цвят.Изгключително добре хидратира кожата и я прави много гладка и мека.Малко е по-мазничък,но ако слагате по-малко количество,няма да имате проблем,че е лято.Иначе за зимата е идеален!
Като цяло много съм доволна и бих пробвала и другите кремове от тази серия на Дева.

петък, 10 август 2012 г.

Какво сътворих

В публикацията ми за последните ми покупки/е,предпоследните вече/ ЛИНК ви показах два лака на Golden Rose от серията Paris.Нека първо обясня,че в момента на щандовете на марката има 2 промоции/поне аз знам за толкова/:
1/3 лака от серията Paris на цената на 2 / един брой струва 1,99 лв. /
2/2 гланца от серията с диаманти на цената на 1
Според мен си заслужават,особено лаковете.Ще ви покажа предишния ми маникюр,който беше съвсем изчистен,нищо специално,но искам да видите турското синьо как сети на ноктите.Номерът е 241 и е от серията Paris/повтарям го,за да бъде всичко ясно/:
Извинявам се за качеството на снимката,снимах с телефона си.Извинявайте и за вече леко обеления ми маникюр,но се сетих да го снимам чак след 5-6 дни,след като го направих.
Така цветът е много хубав,наистина истинско синьо.Лесно се слага,издържа прилично време,но са му нужни  3 пласта.Аз сложих 2 и на някои места леко прозираше,но ме мързеше за трети пласт:d

А сега за новия маникюр,който е пресен.Направих го преди мъничко и веднага побързах да ви го снимам.Бях в настроение за повече шарении и сътворих това:
Отново извинения за качеството,снимано е с телефон
Какво ползвах за този маникюр?
1/Калциев гел на Perfect като база
2/За основен цвят избрах светло лилавото на Golden Rose Paris 221
3/За декорации отново се спрях на GR,този път обаче на специалните им лакове Nail Art с номера сътоветно 127 / страхотно неоново розово,за съжаление не е уловен точния цвят / и 106 / обикновено черно /
4/Топ лак на GR

За лилавия лак ми трябваха 2 средно дебели пласта.Изключително красив цвят е,много нежен.

Относно лаковете им за декорации мога да кажа,че имат огромен избор и са много добри.Цената им е 2,20 лв. за 7,5 ml.

Пожелавам ви лек ден!И не забравяйте да се усмихвате!:))









Крем Бочко

Съмнявам се някой да не е чувал за Бочко.Всеизвестната българска марка за детска козметика е без парабени,изключително нежна към бебешката кожа.И не само към нея,а и към нашите кожи.Използвала съм доста продукти от серията БОЧКО,оставала съм доволна от тях,но от самия крем Бочко съм във възторг.Винаги имам на бюрото си една бройка,която бавно/или бързо/ се топи и пак се отскача до магазина за ново зареждане.
Много съжалявам за размазаната снимка:(
Попринцип се продава в картонена опаковка,но аз не я пазя,тъй като ми взема място.Цената е около 2 лв.,но имайте впредвид,че във всеки магазин си има някаква надценка.На цвят кремът е бял.
Предполагам знаете,че Бочко е с екстракт от смрадлика и се препоръчва точно това кремче за подсичане и кожни раздразнения.Аз го ползвам за всякакви раздразнения,ако някъде съм се ударила,за синки:д  и въобще за каквото нараняване се сетите по кожата.Наистина помага адски бързо.Мирише превъзходно,обожавам аромата му.
Определено това е един от най-любимите ми кремове и сигурно докато съм жива,ще си го купувам!А вие какво мислите за Бочко?

четвъртък, 9 август 2012 г.

Основа за грим Avon Magix

Това е първата ми основа за грим.Оказа се една успешна покупка!
Както знаете,основата за грим се прилага за по-лесно разнасяне на фон дьо тена,коректора,пудрата;удължаване на живота на грима;до някаква степен предпазване от запушване на порите.Не знам тази основа до колко предпазва порите ми да не се запушат,но знам,че наистина удължава живота на грима и след ползването й,останалите продукти се "мажат" изключително лесно по лицето.
Продуктът идва в черна кутия,а вътре е в тубичка.Отначало ми миришеше малко странно,но сега ми е приятен.На цвят е бял,но на лицето е прозрачен.Хубаво е,че матира идеално.Другият му плюс е,че има фактор 20.
Продуктът е в тубичка от 30 ml.Редовната му цена е 18 лв.,но във всяка компания на AVON има различна цена,в зависимост от намалението.
Изключително добър продукт!Отново ще си го взема!А вие ползвате ли основа за грим?


Шампоан против сух пърхот Bilka

Везх си този шампоан,не защото имам пърхот,а просто защото понякога в косата ми мога да намеря някакви бели малки точици.Отначало си мислех,че е пърхот,но фризьорката определено ми каза,че не е.И все пак реших да пробвам с един шампоан за тази цел.
Спрях се на шампоана против сух пърхот на Bilka.Шампоанът е в нормалната разфасовка от 200 ml,а цената му е 4 лв.Мирише хубаво и добре почиства косата и я омекотява.
Като цяло мога да кажа,че не е лош шампоана,но не бих повторила покупката си.Не успя да ме впечатли с нищо,освен с хубавия аромат,който остава по косата.

сряда, 8 август 2012 г.

Душ-гел Fa с йогурт,ванилия и мед

ВКУСНО!
Това е думата,с която ще опиша нещото,което обожавам!Става дума за душ-гелът Fa с йогурт,ванилия и мед.Историята около притежаването му е доста интересна.Една вечер,след училище,с една приятелка отскочихме до DM,защото й трябвало душ-гел.Тя се спря на въпросния душ-гел Fa,при което аз го помирисах и буквално умрях:д Повтарях й колко е невероятен,как хубаво мирише...На следващия училищен ден тя ми беше купила същия душ-гел и ми го подари.Много мило беше от нейна страна:)
За 250 ml плащате около 4 лв. и получавате вкусно нещо!Ммм!Винаги съм обичала и ванилия,и мляко,и мед,а комбинацията на тези три продукта ме разтапя всеки път,щом си помисля за тях.
Душ-гелът не е много течен,по-скоро има кремовидна/дано така се казва:д/ формула.Добре хидратира кожата и съвсем леко след баня може да усетите аромата му и върху себе си.Естествено,след половин час вече аромат няма!
Като цяло мога да кажа,че това е най-най-любимият ми душ-гел засега и с радост го ползвам!Съчетава в себе си добра хидратация и невероятен мирис!
Надявам се и вие да откриете вашия любим душ-гел!А аз ще продължавам да изпробвам и нови видове,за да видя дали няма да си намеря още някой любимец:)

Измиващ гел+пилинг+маска Eveline

Здравейте!
Днес ще ви представя един продукт на полската марка Eveline.Той е от серията им Pure control SOS.Серията мисля,че има 3 стъпки,като аз имам първата:измиващ гел+пилинг+маска.Обещават дълбоко почистване,елиминиране на черните точки и матиране на кожата и мекота.Забравих да кажа,че самият продукт е против черни точки и петна.Съдържа силицилова киселина,цинк и матиращ комплекс.Предполага се,че благодарение на цинкът и матиращият комплекс се регулира секрецията на себума,а пилинг-частичките и салициловата киселина премахват черните точки и петната по кожата.За 200 ml продукт /150 ml + 50 ml бонус/ трябва да заплатите между 5 и 6 лв./в зависимост от надценката в магазина,аз го взех за 4,90 лв. от Кауфланд/.
Личното ми мнение като цяло е добро.Ползвам го от поне 6 месеца вече и имам още.Честно да си кажа,като маска съм го ползвала един-единствен път.Повечето пъти го ползвам като гел и/или пилинг.След като мина процедурата с него,забелязвам,че кожата ми "сияе" повече,видимо почистена е,мека и матирана.Естествено,матирана е само 2-3 часа,но важното е,че поне наистина матира,защото има някои продукти,които изобщо дори не си правят и труда да матират,нищо,че са рекламирани за такива.Мирише точно както подобните си "събратя" от Garnier,но е наполовина по-евтин!Бих си го купила отново.


вторник, 7 август 2012 г.

Балсам Balea с праскова и копринен протеин

Добър вечер!:)
Някои продукти ги купуваме само за спешна помощ и не предполагаме,че ще уцелим нещо добро.
Майка ми спешно искаше да се боядисва,а както всички знаем,при боядисване трябва балсам.Бяхме близо до DM и тя ми предложи да влезнем и да вземем някой евтин балсам,колкото да се боядише.Чудейки се спряхме на балсамите на марката на DM - Balea.Лично аз избрах балсама с праскова и копринен протеин,защото миришеше уникално сладко.И под сладко не казвам на химическата праскова,която ни е втърснала до болка на всички,а усещаме съвсем лек,приятен прасковен вкус,нищо общо с химията./Съжалявам,че съм скарана с описването на миризми:д /Та за количеството от 300 ml заплатихме не повече от 2-3 лв.,майка ми се боядиса и почти целия балсам остана неизползван.На морето не ми се мъкнеха маски и прочие и взехме само тоя балсам,за да го изхабим.И останах очарована.
Консистенцията не му е точно на балсам,тая хипер гъста "каша" :д Малко е по-течен/лично на мен така ми се струва де:д /.Лесно се нанася,лесно се изплаква и прави косата много мека и лекичка.Предназначението му е за копринен блясък,но не мога да кажа,ако косата ми има блясък,дали е от него,защото отделно използвам маски+капките за блясък на AVON /ЛИНК/.Като цяло съм хипер доволна от балсамчето и с радост ще си го изразходвам.:)

Спрей за тяло Fruttini

Обичате ли Fruttini?Аз ги обожавам.Меришат превъзходно,иде ти направо да ги изядеш.Винаги съм им хвалила продуктите/заради миризмата най-вероятно хехе/,но днес ревюто ще бъде със смесени чувства.Fruttini освен лосиони за тяло,предлагат и душ гелове,бътъри,спрей за тяло...Та днешната публикация ще бъде за един техен спрей за тяло с аромат на ягода и карамбол/благодаря на любимия ми речник на Кембридж,който си е английско-английски.Без него щях да ви напиша,че аромата освен на ягода,е и на starfruit,тъй като никога нямаше сама да се сетя точно за какво иде реч.../.Наистина доста приятен и сладък аромат,не е натрапчив.Миризмата си ми харесва доста,така че тук нямам оплаквания.По-скоро смесените ми чувства идват от това,че когато го напръскам,ароматът се усеща не повече от половин час и после - хоп - изчезва.Все едно нищо не сте пръскали...Знам,че попринцип спрейовете не са трайни,но не очаквах и толкова малка трайност.
Цената му за 125 ml е около 8 лв./по справка в онлайн магазините,на мен ми беше подарък/.Като цяло може да минете и без този спрей:)
Лек ден!

понеделник, 6 август 2012 г.

Свежи крачета с AVON

Лятото е прекрасен сезон,но и много опасен за нашата кожа,коса...През всички 3 месеца,в които продължава горещото време,краката ни са обути в отворени обувки,които ако са некачествени или от изкуствени материали,бързо-бързо придават невероятно "приятен" аромат на стъпалата ни и после се чудим защо,за Бога,е нужно това...Поради тази причина редовно трябва да се грижим за краката:да са меки,без груби участатъци,по възможност да намалим потенето и да потиснем миризмата.
Преглеждайки една брошура на AVON съвсем случайно попаднах на новите им продукти за крака с аромат на мента и алое вера.Тъй като бяха въвеждащи,имаше оферта целият комплект за 9,90 лв.Реших да се възползвам и изобщо не съжалявам.Комплектът включва:ексфолиант,лосион и спрей.      

От ляво на дясно:ексфолиант,спрей,лосион
Тъй като не желая да се повтарям,докато давам мнение за всеки продукт отделно,искам да обобщя,че и трите продукта имат страхотен свеж аромат.Много приятен,не е сладникъв,а мирише точно на свежо и ментово:)
Започвам с ексфолианта за крака - 75 ml продукт,който е доста икономичен,по мое мнение.Съдържа много ситни частички,с които перфектно можете да ексфолирате стъпалата си.В съдържанието има само 1 парабен/метилпарабен/.Отделната му редовна цена е 8 лв.
Спреят за крака би трябвало да охлажда,ароматизира и да оставя свежо усещание.Наистина,ароматизира добре и усещате краката си свежи,но за съжаление не съм усетила да охлажда.За 100 ml продукт редовната цена е 9 лв.Без парабени.
Лосионът,заедно със спрея,го използвам мноого често.Изключително ми е любим.Формулата е като на гел.Изключително бързо попива,което е идеално за летните жеги.Цената му е както на ексфолианта:8 лв. за 75 ml.Без парабени.
Като заключение мога да кажа,че съм изключително доволна от покупката си и с радост ще изразходвам и трите продукта докрай!Както знаете,дадох редовната цена на продуктите,но във всяка брошура са с различно намаление,типично за AVON.
Пожелавам ви една приятна нова седмица,изпълнена със слънчеви дни и щастливи емоции!

петък, 3 август 2012 г.

Капки за блясък AVON с вербена и цвят от лайм

Здравейте!
Всеки вид коса  изисква своите грижи,а дългата коса може да ви отрови живота..Не за друго,а защото докато я срешите трябва да бъдете хипер търпеливи.Ползвам и маски,и балсами и пак се случва гребенът да "заяде" някъде и да няма разплитане.При поредния такъв случай бях готова да сложа всичко на косата си,каквото намеря,и - уау - погледът ми се спря върху тези капки.Без да се замислям си сложих съвсем малко в дланта,разтърках и хубаво с пръсти си намачках косата.Ами имаше ефект.По-лесно се разресах.Оттогава ме спечелиха тези капки.
50 ml струват редовна цена 5,50 лв.Но както знаете,практиката на AVON е почти във всяка кампания да има някакво намаление на обявената цена.Гарантирам ви,че количеството е мноого и ще ви стигне за дълго време.В зависимост от дължината на косата ви са нужни не повече от 2-3 капки,които да разтъркате между дланите добре и да ги втриете в краищата на косата.Предупреждавам,че капките са мазни и ако имате мазна коса,не ви съветвам да използвате щедро количество.
Миришат и много хубаво,страшно свежо,което е в плюс.Просто няма как да не се влюбите в аромата им.
Лично аз не виждам да имам кой знае какъв блясък,какъвто ефект попринцип трябва да имат.
И все пак,мисля,че си заслужават да ги пробвате,ако не за друго,то поне заради страхотния аромат и по-лесното разресване на косата.
Лек ден!

четвъртък, 2 август 2012 г.

Крем "Кларина"

Сигурна съм,че сте чували за Himalaya.Както и за Кларина.Всеизвестни са из форумите и има защо.Накратко казано Himalaya предлага продукти на билкова основа.Няма лошо,това е и добре.Ползвала съм и други техни продукти,но съм удивена от този крем.
Как си го взех? Ами майка ми го купи.Прочела в Бг-мама / къде ли може другаде? / за това кремче и решила да ми го вземе.Принципно е за акне и черни точки.Акне нямам,но преди ми излизаха хормонални пъпки около любимите дни на нас,жените,а и имам понякога черни точки..Преди бяха дооста повече,сега далеч са по-малко.
За цената от  2,30 лв. кремът е прекрасен.И ефективен.
Но трябва да ви кажа няколко неща.Първо,не очаквайте,че на втория ден вече ще имате уникално чисто лице без нито една пъпчица.Продуктите,които са на билкова основа,действат,но бавно.Използвайте редовно крема и след месец-два ще видите промяната.При мен точно след толкова време започна да се променя,а сега след почти година ползване мога да кажа,че изобщо нямам проблеми.
Друго,което трябва да знаете е,че мирише странно.Много странно.И е с малко гаден цвят,но нанесен на лицето не си личи.И не нанасяйгте обилно количество,защото сутринта ще мислите,че имате маска върху лицето си.
Много е икономичен.За почти година ползване имам още.
Когато ми свърши,ще си го купя пак.Попринцип съм чела,че има много добър ефект в съчетание с още едни хапчета на същата марка,но не съм прилагала този вид "лечение",така че не мога да го коментирам.
Извинете ме,че нещо вечерта мисълта ми е малко /много/ объркана,ама  съм изморена:d Лека вечер!

Нови покупки

Добро утро!
Ето го един от минусите да отвориш прозореца си през нощта,особено ако спиш на главна улица като мен - за съжаление,от ранни зори си събуден,дори това да не е твое желание:D
Поради тази причина реших да ви покажа вчерашните ми покупки,които не са много,но за скромната сума от 13 лв. са достатъчно,а  и важното е,че са си хубави!:)
Първите ми покупки от вчера са 2 лака на Golden Rose от серията им Paris.Това е може би една от най-скъпите серии за лакове на марката,цената на всеки един е 1,99 лв.Попринцип съм фенка на марката,имам много техни лакове,така че съм убедена,че ще ми харесат.Избрах си 2 много хубави нюанса:светло лилаво и невероятно турско синьо.
По случайност вчера влезнах в DM на площад "Славейков" и направо си глътнах езика като видях,че има на избрани продукти на марката Essence 50 % намаление.Трябва да спомена,че всички продукти си бяха в срок на годност и имаха поне още 2 години живот.Намаление имаше на всички лакове,2 нюанса гланц,няколко нюанса червило и на кафявата гел очна линия.Интересното при мен е,че си бях наумила да си взема точно кафявата очна линия,за да я пробвам и един гланц от серията Nudes.И познайте-точно те имаха намаление.Гланцът попринцип струва 3,69 лв.,а аз го взех за 1,85 лв.Очната линия струваше 6,79 лв.,а аз заплатих за нея 3,40 лв.Взех и четката на Essence,специализирана за гел очнии линии.
Нямам търпение да пробвам новите продукти!Обещавам,че след като ги пробвам и си изградя мнение задължително ще пусна ревю за тях!
Лек ден!:)

сряда, 1 август 2012 г.

Nivea Рол-он против изпотяване

Как сте,момичетата?
Имах си малко проблеми с Windows-а,вирусите влизат в компютъра като луди и се наложи преинсталация.Важното е,че всичко е наред и в момента компютърът ми работи на шест и мога да продължа спокойно с блога си.За съжалание,снимките за блога се изтриха,така че трябва да снимам нови...Поради тази причина реших да пиша за рол-оните против изпотяване на Nivea,тъй като ще ползвам снимки намерени в любимия ни Google.
Откакто се помня използвам единствено рол-оните на Nivea.Изключително съм доволна от тях.Купувам си тези,които са прозрачни,защото малко ме шубе да не би ако взема продукт с наситен бял цвят,няма да остави следи по дрехите.
Както вече споменах,много съм доволна от тези продукти.За цената си от 5 лв. са невероятни.Миришат много свежо и приятно,не са натъпкани с аромати на ягоди,малини,капини,които да приличат на чиста химична реакция,а ухаят просто на свежест.Нужно е сутринта да сложите малко количество/уточнявам,защото съм виждала и хора,които си слагат 1/3 от продукта за едно ползване:d /.След сутришната процедура мога да ви гарантирам,че до вечерта няма изобщо да имате притеснение дали не е изветрял аромата.
В момента съм с този модел
Определено като оценка мога да им дам 10/10 и да ми препоръчам и вие задължително да ги пробвате!
Лек ден!


Снимките не са лично мои,взети са от търсачката на изображения на google.bg!