събота, 21 юли 2012 г.

Руж Miss Sporty

Здравейте!Съжалявам,че скоро изобщо не съм писала,но бях на почивка и нямах компютър.
Винаги съм харесвала ружовете.Стига човек да знае точно колко количество трябва да постави,то този продукт прави чудеса!:)
Ружът,който ще ви представя,е на Miss Sporty в нюанс 003 Sienna.
 Вървеше с фон дьо тен на същата марка и може би,ако не ми трябваше фон дьо тенът,нямаше изобщо да обърна внимание на ружа.Цената за комплекта беше 5,50 лв. от дрогерии DM / никъде другаде не съм виждала да продават тази марка /.За съжаление,не знам колко е отделната цена на самия продукт,но предвид другите цени на някои продукти на Miss Sporty,определено може да гарантирам,че няма да нахвърли 5-6 лв.
Както се вижда от снимката,състои се от 2 цвята.За съжаление не са точните цветове,които се виждат,но нищо друго не можах да направя:( Цветът в малкото кръгче е страхотен светлорозов цвят,който стои почни незабележимо и много естествено.Другият цвят е малко труден за определяне,но на мен ми прилича на тъмна пепел от рози:D На мен лично най-много ми допада като смесват двата цвята,стоят много естествено с лек загар,просто вълшебно.
Мнението ми за продукта определено е положително.Отначало подходих с голямо недоверие към него,но сега направо го обожавам.

Желая на всички едно незабравимо лято!