вторник, 26 юни 2012 г.

Шампоан и балсам за мазна коса Кокона

Добро утро!
Днес времето е изключително гадно - духа,мрачно е и е хладно.:(
Реших да ви представя едни чудесни български продукти,които са наистина ефикасни - шампоанът и балсамът за мазна коса от серията "Младост" на Кокона.
Преди 4-5 години косата ми се омазняваше прекалено много,беше ужасно.Ползвах какви ли не продукти,дори и един доста добър билков шампоан,който за дадено време ми оправи косата,но след като спирах употребата му,отново си връщах старата "прическа".
Съвсем случайно майка ми откри тази серия на Кокона и ми предложи да я пробвам.Използвах я близо 2 години и ето,че днес мога да кажа,че изобщо не ми се омазнява косата.Важно е,обаче,да ползвате и шампоана,и балсама,за да има ефект.Освен това,и двата продукта имат много приятен мирис:)В момента довършвам последната си опаковка от шампоана,остана ми за още 2-3 пъти и го смянам вече,поради:
1/вече косата ми не ми се омазнява
2/2 години карам на едни и същи продукти и трябва да ги сменя,тъй както всички знаем косата ни привиква към дадения шампоан/балсам/маска и той/тя,ако е маска/ не действа вече на нашия косъм.
P.S. Снимката на балсама е от сайта на Кокона!

събота, 16 юни 2012 г.

Спирала Rimmel Scandal Eyes

Добър вечер!:)
Днешното  ревю е за спиралата на Rimmel Scandal Eyes.Купих си я,не защото нямах вече спирали,а защото беше на промоция - 50 % от цената в DM.Тогава / през пролетта / я взех за около 5 лв.Избрах си оранжевата,доколкото успях да разуча,от същата серия има и водоустойчива.
Шишенцето е доста симпатично и интересно.Оранжевият цвят е леко нестандартен за опаковка на спирала.Четката също на вид е много хубава - голяма,обемна.
За съжаление май съм дотук с хубавите думи.Първото лошо впечатление беше ароматът - много парфюмиран,не можеш да миришеш спиралата повече от 5 минути.Като пигментация не е лоша,но нито придава обем,нито дължина,нито нищо.Все едно нищо нямаш.Трябваше да повторя няколко пъти,за да проличи,че имам нещо на миглите си.
За намалената й цена мога да намеря минимум 2 спирали,които вършат двойно по-добра работа.Определено не си заслужава.
Не обичам да пиша негативни ревюта,но все пак не може всичко да ни хареса,нали така?;)
Лека вечер ви желая и приятна неделя!:))

четвъртък, 14 юни 2012 г.

Очна линия Golden Rose Style Liner Black&Black

Здравейте!
Извинявам се за дългото ми отсъствие,но напоследък наистина нямах време за блога.Как се справяте в жегите?Аз съм много доволна,че днес се поразхлади малко,че с тея температури направо не ми се излизаше никъде....
Днес ще ви представя очната линия на Golden Rose от металическата им серия.Моята е в цвят Black&Black номер 14,но има и голямо разнообразие от най-различни други цветове.Тя ми е подарък от много скъпа за мен приятелка и е доста ценна за мен:) Тъй като не съм си я купувала аз,не мога да кажа точно колко струва,но при справка в българския сайт на марката цената й е 5,99 лв.
Шишенцето е много компактно,самата дръжка лично на мен ми е изключително удобна.Четката,която всъщност е може би един от най-важните елементи в очната линия,е тъничка и мека,мога да я определя като четчица за червило или гланц.Тъй като за пръв път си слагам очна линия в началото имах големи опасения,че няма да ми е удобна или че няма да успея да си направя хубава тънка линия.Е,за щастие,този модел адски добре ми пасва на ръката и още първият път ми се получи дооста сполучливо!:)
Като пигментация мога да кажа,че е уникално добра.Не е нужно да повтаряте,за да имате наситено черна линия.Когато я сложите,няколко минутки / не повече от 3-4 / седи леко мокро,т.е. дава ви време,в което може да поработите с нея,след това изсъхва и не помръдва цял ден!Не е водоустойчива,но пък наистина стига да не се мокрите няма да имате проблеми с размазани черни петна около очите ви.Когато решите да я изтриете,може да ползвате само вода-много лесно се маха,не е нужно да търкате като полудели,за да си свалите грима.
 Само да добавя,че блестящите точици не са от очната линия:)
Също много важно нещо е,че не ми дразни очите.Смея да твърдя,че имам чувствителни очи,често ми се зачервяват,но определено този продукт не е предизвикал такава нежелана реакция.
Моето мнение е,че е една доста добра инвестиция,ако си търсите добра очна линия,която да има разумна цена!
Пожелавам ви лек петък и един незабравим уикенд!:)